• Hem
  • Industri
  • Sevelund – Säker bergspräckning i Stockholm

Sevelund – Säker bergspräckning i Stockholm

Med stor expertis och ett gott rykte, är Sevelund en pålitlig partner för både privatpersoner och företag som behöver tjänster inom bergspräckning eller diverse markarbeten.

Sevelund är ett företag som tillhandahåller tjänster inom bland annat bergspräckning, mark- och anläggningsarbete, rivningsarbeten, trädfällning, stubbfräsning samt håltagning. De erbjuder ett högkvalitativt arbete och personlig service till både privatpersoner och företag inom Stockholmsområdet med omnejd.

En av Sevelunds främsta områden av expertis är bergspräckning, vilket innebär användning av explosivmedel för att bryta upp stora stenar och andra material. Detta slags arbete krävs ofta för projekt såsom vägbyggen, grundläggningar av byggnader och tunnelborrning. Sevelund har en grupp certifierade professionella som är utbildade i säker hantering och användning av explosivmedel, och de använder avancerad utrustning för att säkerställa att varje jobb utförs effektivt och säkert.

Förutom sina kärnrelaterade tjänster erbjuder Sevelund också rådgivning och projektledning för att hjälpa kunder att planera och genomföra sina byggprojekt. Med en grupp erfarna professionella och ett gott rykte när det gäller högkvalitativt arbete är Sevelund en pålitlig partner för många företag och organisationer som behöver tjänster inom bygg- och markarbete.

Sevelund tar sig an jobb i alla storlekar, och har den utrustning och expertis som krävs för att hantera även de största och mest komplexa jobben.

Kontakta Sevelund idag för att veta mer om deras tjänster!