• Hem
  • Bil & Fordon
  • Däckbutiken i Stockholm AB – Välkommen in till oss idag!

Däckbutiken i Stockholm AB – Välkommen in till oss idag!

En familjeägd däckbutik beläget på Södermalm i Stockholm.

Vi på Däckbutiken i Stockholm AB är ett familjeägt företag beläget på södermalm Stockholm. Vi erbjuder högkvalitativa däck, fälgar och service för alla hjulstorlekar och modeller. Vår kvalificerade personal finns där för att hjälpa dig med alla dina frågor om däck och tillbehör, så tveka inte att fråga!

Tjänster

Tjänster Om du letar efter en däckbutik i Stockholm kan vi hjälpa dig. Vi säljer och reparerar däck och fälgar. Vår service är enastående och våra priser är mycket konkurrenskraftiga.

Däck

Däcken är en viktig del av din bil. Däcken på ditt fordon ger grepp mellan vägen och bilen. De måste bytas ut när de blir slitna och osäkra för körning, eller om det finns problem med dem, till exempel om slitbanan lossnar, utbuktningar eller snitt i sidoväggen. För att du ska kunna vara säker på vägarna och undvika olyckor på grund av defekta däck är det viktigt att du byter ut dem regelbundet enligt deras slitmönster genom att använda ett verktyg för att mäta mönsterdjupet när du kontrollerar däckens skick. Det är alltid bäst att kontrollera däcktrycket minst en gång i månaden så att du kan upptäcka eventuella problem innan de blir allvarliga problem som kan leda till dyra reparationer eller ännu värre – en olycka!

Fälg

Fälgar är den del av hjulet som håller däcket. Fälgar finns i många olika stilar, var och en med sitt eget syfte:

  • Fälgar för bilar
  • Fälgar för lastbilar
  • Fälgar för cyklar
  • Fälgar för skotrar och motorcyklar

Service

Servicen är gratis och vi servar alla märken och modeller. Vi erbjuder en kostnadsfri däckinspektion och en kostnadsfri offert utifrån dina individuella behov. Vår mobila däckmonteringstjänst gör att vi kan komma direkt till dig, oavsett om det är hemma eller på din arbetsplats, så du kan vara säker på att oavsett var ditt fordon befinner sig kommer det att få den uppmärksamhet som det behöver.

Däck, fälgar och service av hög kvalitet i hjärtat av Stockholm!

Vi har dock ett stort utbud av däck, fälgar, service och tjänster. Vi ligger i hjärtat av Stockholm och kan nås med bil, buss eller båt. Om du behöver parkera ditt fordon vid vår butik finns det gott om plats för dig att göra det! Vi har öppet måndag till fredag från 10:00 till 18:00.

Sammanfattning

Vi hoppas att det här blogginlägget har varit informativt och användbart för dig! Vi vill att våra kunder ska känna till de tjänster vi erbjuder och veta att de kan lita på oss när det gäller däck. Vi är stolta över vårt arbete och ser fram emot att träffa dig snart!