3 varma drinkar för kyliga vinterdagar

När temperaturen sjunker och dagarna blir kortare finns det ingenting som en varm dryck för att hålla dig varm och bekväm.

Från klassiskt varm choklad till aromatiska teer, här är några varma drycker att njuta av på kalla vinterdagar:

Varm choklad: En klassisk vinterfavorit, varm choklad är en rik och krämig dryck gjord med kakao, mjölk och socker. Tillsätt en nypa kanel eller en skvätt peppermintextrakt för lite extra smak.

Glögg: Perfekt för en julparty eller en stillsam kväll hemma, glögg är en varm och aromatisk dryck gjord med rött vin, kryddor och frukt. Blanda bara alla ingredienser i en kastrull, koka upp och låt sjuda tills den är genomvärmd.

Chai-te: Ett kryddigt och aromatiskt te gjort på svart te, mjölk och en blandning av varma kryddor som kanel, kardemumma och ingefära. Prova att göra din egen chai-koncentrat hemma genom att sjuda kryddorna och teet i en kastrull med vatten, sedan tillsätta mjölk och honung efter smak.

Hot Toddy: En klassisk vinterbota, en hot toddy är en enkel men lugnande dryck gjord med varmt vatten, honung, citronjuice och en skvätt whiskey eller brandy. Kombinationen av varm vätska, honung och citron kan hjälpa till att lugna en halsont, medan alkoholen ger lite extra värme.

Pepparkakslatte: En festlig twist på den klassiska lattén, en pepparkakslatte är gjord med espresso, ångad mjölk och en blandning av pepparkakskryddor som kanel, muskot och nejlikor. Toppa med en klick vispad grädde och en nypa kanel för den ultimata vintertreaten.

Äppelcidervin: En varm och aromatisk dryck gjord med äppelcidervin, kanelstänger och en blandning av varma kryddor som nejlikor och allspice. Värm ingredienserna i en kastrull tills de är genomvärma, servera sedan varmt och garnera med en kanelstång.

Oavsett vilken varm dryck du väljer, finns det ingenting som att njuta av en mysig dryck på en kall vinterdag. Så kryp ner under en varm filt och med en kopp av din favoritvinterdryck, och låt värmen skölja över dig.